“Demain”, un documental de solucions

Banner_800x600_MAÑANA

Davant el canvi climàtic, la sobrepoblació i la desaparició dels recursos, som les persones, una per una, qui hem d’esforçar-nos per intentar que el planeta, cada cop amb més desequilibri, no caigui. Les conseqüències cada cop són més evidents, però encara podem avançar i canviar el rumb de la realitat. Al final, ningú és més fort que tots junts, i per això al voltant del món milers de persones s’uneixen per canviar el seu entorn de forma positiva.

D’això precisament parla el documental “Demain” (Mañana) estrenat el dia 29 d’Abril a Espanya. Es tracta de mostrar les solucions o histories que donen resposta a problemes ecològics, econòmics o socials. I això és el que precisament també farem a la Barcelona de les Solucions el 26 de maig. No perdis l’oportunitat de viure-ho.